Bortbjudna...


Idag var första gången som vår lilla familj var bortbjudna på middag. Det blir ju enklast till en början att bara bjuda hem vänner och familj när man har en så liten bebis, men ikväll var det alltså vår tur att bli bortbjudna till våra vänner Louise och Peter.

Även fast man är konstant trött, så var det väldigt skönt att komma bort lite från lägenheten. Känns som att den är det enda jag har sett den senaste 2 1/2 veckan.

Att göra sig iordning nu tar av någon anledning dubbelt så lång tid än vad man tänkt sig. Så naturligtvis kom vi lite för sent till middagen. Skönt med andra förstående småbarnsföräldrar som vet precis hur det är! ;)

Vi har konstaterat att Meya är en väldigt kvällsaktiv tjej, vilket gör middagar lite smått komplicerade. Hon vill absolut inte ligga ner i sin säng vilket hon tydligt och högt förklarar för oss när vi väl försöker. Nej, hon vill vara i famnen och ingen annanstans. Detta innebär att våra kvällsmiddagar oftast funkar så att den ena får äta färdigt sin mat först för att sedan ta bebisen så att den andra kan äta. Jag hoppas att detta är en högst tillfällig lösning!

Trots kvällshumöret skötte sig Meya helt ok ikväll. Så länge hon får vara med och ligga nära, så brukar det ju gå bra! :)Mitt lilla liv / 22 Oktober, 2011 - 23:26 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: