Akiras dagbok...


Kära dagbok.

Idag har lillasyster varit på besök i 3 veckor och jag funderar på när det är dags att lämna tillbaka henne. Jag hoppas verkligen inte att det här är något permanent. Jag tycker att det är mycket märkligt varför vi nu ska vakna och gå upp mitt i natten plötsligt. Min nattsömn blir väldigt störd av den här nya rutinen!

Jag förstår inte meningen med den här lilla människan. Antingen ligger hon och sover eller så skriker hon oförskämt högt. Då blänger jag på mamma och pappa och undrar vad jag har gjort för att förtjäna det här.

Jag förstår inte heller varför hon måste följa med överallt. Hon ska till och med följa med in i rastgården. Det är faktiskt en plats för mig och mina kompisar.


Ibland kommer det konstiga ljud från henne som resulterar i en mindre angenäm doft som sprider sig i rummet. Högst opassande tycker jag!

Jag tycker att det fungerade alldeles utmärkt innan hon kom in i bilden!

Nåja, mamma och pappa verkar väldigt glada (av någon anledning) och så länge dom fortsätter pussa på mig och fjäskar med massa extra tuggben, så får hon väl stanna kvar ett tag till!

Hej då!

/Akira


Akira studerar sin lillasyster...


Mitt lilla liv / 27 Oktober, 2011 - 22:08 / Akira

Postat av: Johanna

Hihi :)

2011-10-28 @ 05:32:06
URL: http://minusaresa.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: