Ultraljud...


Idag var jag och Manuel på vårt första ultraljud. Jag var så nervös innan. Har gått och tänkt på det så mycket den senaste tiden. Tänk om något är fel?!

Det var en sådan enorm lättnat när det lilla hjärtat dök upp på den stora skärmen. Det bultade så jämnt och fint. Huvud, näsa, munnen, armarna, benen, fötterna, ryggraden... allt var precis som det skulle!

Vi hälsade på "mitt under ett gympapass" sa barnmorskan. För det lilla livet rörde på sig för fullt, boxades med armarna, vände på huvudet, gäspade stort, sträckte på den lilla kroppen.

Det var så otroligt häftigt! Jag tror inte man förstår vilken häftig känsla det är förrens man själv har varit med om det. En liten människa ligger där inne i magen. Fantastiskt!

När vi frågade om det gick att se om det var en flicka eller pojke, nickade barnmorskan, tittade länge och väl och jag och Manuel väntade spänt i tystnad. Efter en liten stund sa hon "Jag kan inte säga 100% säkert... men vad jag kan se... så ser det ut som en liten flicka".

Åhh, så glada vi blev! Precis vad vi hoppats på! (Även fast vi vet mer säkert efter andra ultraljudet.)

Det känns iallafall otroligt skönt att veta att allt är som det ska med den lilla och nu kan jag försöka slappna av lite mer!  :)


Hej lilla du...  :)
Mitt lilla liv / 05 Maj, 2011 - 20:44 / Meya

Postat av: Cicci

Åh så mysigt! Massa grattis till lilla flickan! Kan knappt vänta tills det är min tur att bära ett litet under i magen, att få se det in i ögonen för första gången osv. Hoppas att allt går bra för er. =)

2011-05-06 @ 14:26:01
URL: http://frusenskog.bloggplatsen.se
Postat av: jen

Det är nog tur att man inte har en sån ultraljudsmaskin hemma, då hade man nog inte gjort något annat en suttit med den på magen =)

Grattis till bebisen el flickan =) ,om hon såg rätt =)

2011-05-06 @ 14:36:22
URL: http://lifeofjen.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: