På plats i solen...


04:00 igår ringde klockan och jag och Manuel tvingade oss ur sängen. Tittade ut genom fönstret och konstaterade att det kändes väldigt bra att lämna regn och rusk för att bege oss mot sydligare breddgrader.

Resan gick snabbt och smidigt inga förseningar eller andra konstigheter. Det är så skönt att resan hit endast tog 3 timmar. Alldeles lagom restid tycker jag (som annars har en förmåga att bli vansinnigt uttråkad!) En halvtimme med buss och sedan var vi framme vid vårt hotell i Koukounaris.

Ett väldigt fräscht och mysigt hotell blev det den här gången. Lite dyrare än vad vi först hade tänkt oss, men sen kände vi att det får det vara värt den här gången. Sista resan tillsammans innan lillan kommer! ;)

Vi försöker alltid hitta små mysiga byar och det tog inte lång tid för oss att se att den här byn är ännu så länge den minsta vi varit i! Det finns inte alltför mycket att göra i lilla Koukounaris.

Vi brukar alltid åka i augusti/september annars, så det här är första gången vi åker redan i juni. Det har sina för och nackdelar. Fördelarna är att det är betydligt behagligare värme på dagarna och eftersom det fortfarande inte är högsäsong behöver man aldrig oroa sig för att trängas på stranden/vid poolen/restaurangerna.
Nackdelen är att det är galet kallt i vattnet! Har mest plaskat med fötterna ännu så länge! ;)

Men solen värmer, alla är väldigt trevliga och hjälpsamma och den grekiska salladen är lika god som alltid! :)

Mitt lilla liv / 31 Maj, 2011 - 16:39 / Resor

Postat av: i i d z. [FOTO]

superfin blogg! :D

haft en bra tisdag hittills? (:KRAM!

2011-05-31 @ 17:08:25
URL: http://prinsesc.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: