Halvvägs...


När vi var på ultraljud, så fick vi ett nytt beräknat datum för förlossningen. 3 oktober.
En vecka senare än det vi först trodde. Så istället för att vara i vecka 21 den här veckan, så är jag alltså i vecka 20.

Vecka 20. Halvvägs.

Vad fort det har gått! När man tänker på 9 månader, så känns det som en oändligt lång tid. Och ändå flyger tiden förbi. Det är lite läskigt. Det som närmar sig med stormsteg.

Känns som jag har 1000 grejer som jag måste kolla upp. 1000 grejer som jag måste sätta mig in i. Det är nästan lite överväldigande när jag tänker på det.

Hur ska man klara det?! Hur ska man klara att plötsligt bli mamma och kunna allt det där som andra mammor verkar kunna?!

Det är många tankar som snurrar i huvudet. Nästan hela tiden.

Det ska bli spännande och kul och säkert helt fantastiskt... men jag slåss också med känslan av att det samtidigt är lite läskigt också. Vilken utmaning som väntar...


Vecka 20...


Mitt lilla liv / 17 Maj, 2011 - 20:47 / Meya

Postat av: Liza

Jag lovar dig! Det löser sig! Inom en vecka från förlossningen så kommer en slags mamma-intution kicka igång.

Men det tar också tid att lära känna en ny liten individ - och NI kommer göra det först! Ingen annan kommer vara bättre på att veta hur er lilla bebis vill ha det. Men även om du så föder ditt fjärde barn så är det en liten tid i början innan man lärt känna lillpyret. Ta det med ro! Ingen annan kan göra det bättre än föräldrarna själva - ni!

Stort lycka till framöver! /Liza (gamla kollegan)

2011-05-17 @ 21:04:52
Postat av: Linda

Tack snälla Liza! Du har säkert rätt! Kommer bara ta ett litet tag innan man vänjer sig, men det kommer säkert flyta på ganska naturligt när det väl gäller. :)Kram och tack!

2011-05-18 @ 18:48:27
URL: http://mittlillaliv.se
Postat av: Emelie

Du är så lugn i ditt sätt så jag tror du kommer bli en fantastisk och underbar mamma! Har följt din blogg sen ditt bröllop och de är en underbar blogg ;)kram!

2011-05-21 @ 12:27:08
URL: http://emzmazze.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack Emelie för dom fina orden! Det var gulligt skrivet av dig! :)Kram!

2011-05-21 @ 16:34:10
URL: http://mittlillaliv.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: