En tung tid...


Jag har inte skrivit så mycket dom senaste dagarna. Har inte haft ork. Jag har känt mig energilös och ingen inspiration alls. Och därför har jag inte heller orkat tvinga fram något blogginlägg.

Inte för att det inte är tusen tankar som snurrar i mitt huvud. Men det är för många tankar. På så många olika saker just nu. Ibland är jag sådan. Som tänker alldeles för mycket.

Idag fick jag ett tungt besked. En person som gått bort efter att ha varit sjuk under en lång period. Även fast det inte är så tungt för mig som för dom närmaste, så gör det ändå ont. Det gör ont för jag vill inte att dom jag älskar ska behöva gå igenom det här.

Det gör ont att veta hur många som lider i detta nu. Som sörjer, som gråter, som känner ilska och besvikelse över livet. Över att livet är så fruktansvärt orättvist ibland.

Sånt som inte får hända... men det händer. Varje dag.

Jag vågar inte tänka på om det var jag själv som gick igenom just det där nu. Mitt hjärta skulle gå sönder. Det brister lite bara av att tänka på det.

Det finns inga ord som räcker till när något sånt här händer. Det enda jag kan säga är att mina tankar finns hos er och jag finns här om ni skulle behöva en axel att gråta på.

Mitt lilla liv / 18 Mars, 2011 - 20:10 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: