Varberg...


Vi hade tur med vädret igår! Några enstaka skurar under dagen, men sen blev det blå himmel och sol framåt eftermiddagen/kvällen. Pojkarna hade haft en riktigt härlig tur på hojarna upp och kört på småvägar hela tiden.

Framåt sju tiden var vi framme på Getterö (som stället heter) och det ligger en liten bit utanför Varberg. En jättemysig liten stuga nära hav och betande får. Akira var alldeles lycklig över att få springa omkring och njuta i trädgården.

Efter ett parti kubb i kvällsolen gjorde vi iordning middag. Jag och Linda stannade förbi en fin laxbutik på vägen hit och handlade inför kvällen. Till förrätt en liten laxbakelse och huvudrätt varmrökt lax, med potatis och romsås. Riktigt gott! Kvällen bjöd på sällskapsspel, snask och lite groggar för dom som ville ha det! ;)Efter att ha sovit som en stock, vaknade vi på lördagen och möttes av sol till vår stora förvåning. Så det blev en härlig frukost ute i trädgården. Sen var det dags för utflykt in till Varberg.

Vi strosade omkring på en marknad, gick till Varberg fästning och åkte sen till ett sko outlek och fyndade nya skor både till mig och Manuel.

Även fast det har duggat lite under dagen, är vi ändå glada över dom solstunder vi fått även idag! Just nu ligger jag i lillstugan och vilar fötterna och laddar för ytterligare en mysig kväll! :)
Mitt lilla liv / 18 Juni, 2011 - 18:11 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: