Ullared...


Regnet öste ner hela natten och det var riktigt mysigt att ligga i vår lilla stuga och lyssna på hur det smattrade mot fönstret. Jag och Manuel sov länge och väl och när vi tillslut vaknade, stod frukosten och väntade på oss. Vilken lyx!

Idag har vi gjort något som vi lovade att vi aldrig skulle göra...  gå på Ullared! Hahah... vi har alltid sagt att man aldrig kommer hitta oss på Gekås Ullared, men så länge höll det! ;) Vi är inte några stora fans av att trängas bland massa folk, men nu när vi ändå skulle upp till Varberg och dessutom hade en del grejer som behövde inhandlas (både till oss, Akira och lillan) så bestämde vi oss alltså för att göra debut på Ullared!

Vi blev positivt överraskade över att det inte var någon kö överhuvudtaget, så vi traskade bara rakt in. Det var tur att vi hade Linda & Magnus med oss som kunde hitta snabbt och lätt till dom olika avdelningarna.

Det var riktigt stort och fanns massa saker att titta på. En del grejer var inte fantastiskt billiga, men vissa grejer var riktiga fynd! Vi shoppade på en hel del faktiskt och gick därifrån med 4 stora kassar och några lådor.

Vi hann inte riktigt med allt som vi skulle kolla på, men det viktigaste iallafall. Det är nog inte omöjligt att det kommer bli fler återbesök till Ullared i framtiden! ;)

Det har varit en riktigt mysig helg i Varberg iallafall! Tack Linda & Magnus! :)Mitt lilla liv / 19 Juni, 2011 - 22:39 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: