Tillbaka i stan...


Jaha, nu var man hemma igen efter en underbar och avkopplande vecka på Skiathos!

Jag har en otrevlig vana att nästan alltid bli lite sjuk och krasslig när vi är på semester. En mindre trevlig tradition som min kropp tyvärr är inställd på. Jag är sjuk så sällan att det känns som att kroppen passar på varje gång man "sänker garden" och slappnar av. Det blev några dagar med halsont och en lättare förkylning, men det kunde varit betydligt värre! Jag har inte låtit det påverka vår semester, utan har njutit för fullt ändå!

Väl hemma möttes vi av en riktig sommarvärme och det måste jag säga är också något som är positivt när man reser i början av sommaren. Att man har en hel underbar svensk sommar framför sig när man väl kommer hem!  :)

Mitt lilla liv / 04 Juni, 2011 - 15:26 / Resor

Postat av: Hanna

80 dagar kvar innan jag är i underbara Grekland :) Och du, jag blir också alltid förkyld när jag är iväg och det beror på luften i flygplanet... Jag trodde också att det berodde på att man äntligen slappnade av men icke. Onödig information egentligen, för det spelar ju ingen roll - för förkyld blir man ju i alla fall :)

2011-06-07 @ 16:30:25
URL: http://hannet.blogg.se/
Postat av: Linda

Hoppas ni får en skön semester! :)Jaså, den var ny...har jag aldrig hört faktiskt. Men ja, kanske det kan ligga något i det!Retfullt är det iallafall! ;)

2011-06-07 @ 19:54:03
URL: http://mittlillaliv.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: