Ny parfym...


På vägen hem från Grekland gick jag med bestämda steg in i taxfree butiken på den lilla flygplatsen.

Jag hade bestämt mig för att köpa en liten present till mig själv. Det var evigheter sedan jag köpte en ny parfym och jag har varit duktigt trött på min nuvarande ett bra tag. Tycker det är riktigt kul att köpa parfym av någon anledning, för det är så personligt på något sätt. Det är ju trots allt en doft som senare kommer bli ihopkopplad med mig. Både av mig och av andra runt omkring.

Jag kan fortfarande lukta på gamla parfymer som jag haft tidigare och plötsligt ploppar 1000 minnen och känslor upp i minnet. Precis som jag kan gå förbi en kille som råkar ha en parfym som min första kärlek i högstadiet hade och så ler man för sig själv och minns tillbaka till gamla tider. Dofter betyder mycket!

Jag tror att jag luktade på varenda flaska i den lilla butiken och det började sticka ordentligt i näsan efter att jag snusat mig halvvägs igenom sortimentet. Efter ett tag luktar nästan alla parfymer detsamma, men ändå var det ett par som stack ut ur mängden.

Efter att ha kämpat med min beslutsångest - lyckades jag tillslut bestämma mig. Och nu står min nya parfym här hemma i badrumsskåpet och väntar på att bli använd och förknippad med nya minnen!  :)


COCO CHANEL
MademoiselleMitt lilla liv / 09 Juni, 2011 - 20:12 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: