Laddar batterierna...


Just nu ligger jag i skuggan vid poolen och har precis ätit lunch. (Brukar egentligen försöka undvika internet så mycket det går på semestern, men att par blogginlägg måste man ju få skriva!) ;)

Solen värmer, vindarna fläktar precis lagom och svalorna flyger ut och in ur sina bon. Manuel plaskar omkring i poolen och jag är fast i min spännande bok. Från den lilla restaurangen ljuder sköna toner av "Buffalo soldier". Det här är avkoppling! :)

Vi har verkligen laddat batterierna på den här resan och ändå deckar jag i säng på kvällen och sover sedan djupt i 10 timmar varje natt. Hur kan man bli så trött av att göra ingenting?!

Lilltjejen sparkar för fullt i magen och på något lustigt sätt känns det som att även hon är med oss på den här semestern. Man börjar vänja sig så mycket vid det lilla livet inne i magen, att det nästan känns konstigt vid tanken på att hon inte kommer vara kvar där inne längre sen.

Försöker att ta det lite lugnt med solandet. Inbillar mig att det kanske blir för varmt där inne för lillan om jag skulle ligga och grilla i solen hela dagen!

Dagarna här i Grekland spenderas antingen vid poolen eller nere på stranden. Vi har en riktigt lång och fin sandstrand i närheten. Skiathos ska ju vara känt just för sina fina stränder. Varje dag kommer det bussar med turister som vill besöka vår fina strand. Medan vi har lyxen att kunna promenera dit på bara ett par minuter. :)
Lillans första dag på stranden... någonsin...  ;)

Mitt lilla liv / 04 Juni, 2011 - 13:07 / Resor
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: