Fina Akira...


Idag efter jobbet, så mötte jag och Akira upp en tjej som funderar på att skaffa hund. Inte vilken hund som helst... utan en mellanpinscher. Det var min uppfödare i Stockholm som undrade om jag kunde tänka mig att träffa henne, då den här tjejen ville prata med någon hundägare samt få träffa en vuxen pinscher i Malmö.

Så vi möttes upp i parken och gick en promenad tillsammans. Hon var väldigt nyfiken och oerfaren och hade massa frågor både om rasen, men även praktiska tips och råd. Eftersom jag är utbildad hundtränare, kan jag ju inte låta bli att komma in på den träningsbiten också.

Akira var så duktig idag. Snäll och glad! Fick springa lös emellanåt och kom direkt skuttande när jag kallade på henne, visade cirkuskonster och tillät sig t om att bli klappad av den här "främmande" kvinnan (det är stort av Akira!)  ;)

Jag berättade om vissa bitar som kan vara lite extra viktigt att tänka på om man väljer pinschern, samt vad som är viktigt att lägga krut på i träningen. Men vi pratade mycket om alla fördelar med den här rasen också. För det kan trots allt vara ett riktigt charmtroll!

Tror att jag gav en rättvis och bra bild av rasen och önskar dom lycka till i valet av hund! :)Mitt lilla liv / 16 Juni, 2011 - 19:50 / Akira

Postat av: Kattis

Tack för att du tog dig tid :)kraam

2011-06-18 @ 22:11:28
Postat av: Linda

Det var bara kul! :)

2011-06-19 @ 23:53:06
URL: http://Mittlillaliv.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: