Andra mötet...


Imorse var jag på mitt andra möte hos barnmorskan. Det kändes lite spänt och pirrigt den här gången också när jag satt i väntrummet (av någon anledning). Men när jag väl träffade min barnmorska kändes det lugnt igen. Jag gillar henne verkligen och det är så skönt!

Förra gången när jag satt där i väntrummet, tittade jag på alla kvinnor med sina stora magar. Den gången hade jag inget att visa med min ganska platta mage och kände mig nästan lite dum. Som att jag inte alls var lika gravid som dom. Allting var så nytt och det kändes som att alla kvinnorna med stor mage hade så mycket erfarenhet att komma med.
(Fast i verkligheten kanske dom kände sig precis lika osäkra som jag gjorde!)  Men den här gången kunde jag också visa upp en liten mage iallafall!  ;)

Vi tog blodprover, jag fick väga mig (usch, det var hemskt!) vi mätte magen och lyssnade på hjärtljud. Barnmorskan varnade mig att det kan ta en stund innan man hittar hjärtljudet och att jag inte skulle bli rädd i sådana fall. Men det tog inte mer än 1 sekund innan vi båda kunde höra höga och jämna hjärtslag fylla det lilla rummet. Häftigt!

Vi pratade lite, jag ställde några frågor och sen bokade vi in dom 3 närmsta besöken i juli och augusti.

Nu till en början har man ju inte träffats så ofta, men det blir allt tätare besök ju närmre förlossningen man närmar sig.Mitt lilla liv / 13 Juni, 2011 - 21:04 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: