Välkommen solen...


Efter 4 lediga dagar med mestadels regn och gråa moln, så var det en väldigt positiv överraskning att vakna imorse och upptäcka att himlen var blå och solen lyste. Började bli lite oroliga att vi inte skulle få se skymten av solen en enda dag på vår lilla semester.

Så efter frukost och promenad med Akira, så var det bara att slänga på bikinin och lägga sig i en solstol intill poolen. Passa på när solen väl behagar titta fram!

Nästan all solbränna har redan försvunnit från vår Grekland semester (som var för 1 månad sedan).
Lite färg har jag fått idag iallafall och det känns skönt! Inge kul att vara en blekfis hela sin semester. Magen fick dock vila emellanåt med en liten handduk över.

Akira hade inte riktigt ro i kroppen och ena sekunden låg hon i solen och stekte, för att i nästa sekund flämtande fly in i skuggan... för att en kort stund senare bege sig ut i solen igen! Beslutsångest? ;)Soldyrkare eller självplågare...  ?  ;)


I eftermiddags åkte vi in till Oskarshamn för att käka middag med Manuels bror Robin och hans tjej Josefine på en nyöppnad sushirestaurang. Mycket god sushi var det! Det var alldeles för länge sedan jag åt det.

På vägen hem körde vi förbi Manuels morbror med familj och stannade på en liten fika.

Det har varit en trevlig och skön dag! Och även fast det låter som en väldigt lugn dag, så är jag helt slut just nu. Kommer decka i säng om några timmar! (fast det gör jag i för sig varje natt!)Mitt lilla liv / 05 Juli, 2011 - 22:18 / Mitt lilla liv

Postat av: Andreas

Vi ses på fredag! Ska bli superskoj :).

Hälsa alla där nere.

2011-07-06 @ 07:49:07
Postat av: Linda

Det gör vi absolut! :) Håller tummarna för fint grillväder! :) Kram!

2011-07-06 @ 09:00:49
URL: http://Www.mittlillaliv.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: