Tankar i Stockholm...


Imorse när jag vaknade kände jag mig tom och orkeslös på något sätt. Ingen direkt lust att hitta på något alls. Jag har emellanåt känt nu på semestern att tankarna rusar iväg med mig.

Annars har man så fullt upp i vardagen med jobb och allt praktiskt i sitt liv som ska planeras. Jag har knappt hunnit känna efter hur jag egentligen mår och känner. Men nu när man äntligen har semester och går ner i varv, så dyker plötsligt alla tankar upp.

Allt som har med lillan att göra. Alla förberedelser, förlossningen, hur det kommer att bli sen, tankar om ekonomi, dagis, jobb, boende  osv osv...  Det blir nästan för mycket tankar emellanåt. Så mycket att man blir alldeles trött. Jag kommer på mig själv med att bara stirra ut i luften. Hjärnan går på högvarv. Och efter ett tag när tankarna bubblar över, så känner jag mig tillslut tom och orkeslös. Och en sån dag var det alltså idag.

Så istället för att bege oss ut på stan idag, så tog vi filt och kuddar och la oss i gräset på innegården. Där spenderade vi sedan nästan 4 timmar med att göra i princip ingenting. Det var precis vad jag behövde.

Framåt kvällen fick jag mer energi och vi åkte in till Söder för att möta upp världens bästa Åke och äta middag på mysiga Koh Phangan. Efter middagen mötte vi upp Andreas och Jonas och tog en drink på Bar 54.


I väntan på bord på Koh Panghan...


Åke klappar på magen...  ;)


Alltid lika gott!


Manuel tröttnade på kameran...  ;)
Mitt lilla liv / 12 Juli, 2011 - 17:22 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: