Sista semesterdagen...


3 veckor har gått alldeles för snabbt. Imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller. Det känns riktigt tungt, det måste jag erkänna!

Förstår inte hur jag ska orka ta mig ur sängen så tidigt på morgonen, med tanke på att vi har sovit 9-10 timmar per natt dom senaste 3 veckorna. Och då har vi ändå fått tvinga oss upp ur sängen tillslut. Man borde känna sig riktigt utvilad vid det här laget och kanske t om lite laddad för att börja jobba igen, men jag hade lugnt kunnat unna mig 1 månads semester till!

Den här sommarens väder har varit under all kritik! Helt otroligt tråkigt väder! Har inte varit på stranden en enda gång. Inte ett enda dopp i svenskt badvatten. Och även fast jag är väldigt tacksam att vi åtminstone fick en solig vecka i Stockholm, så har vädret överlag varit katastrof. Idag är det 14 grader, gråa moln och regn utomhus?!

Det känns som att sommaren är slut och hösten har börjat. Och det är ju inte sant, för vi har hela augusti kvar och den månaden kan bli hur fin som helst. Om vi har tur! Usch, det är inte utan att man känner sig lite deprimerad en dag som denna!  :(

Nu ska vi avnjuta semesterns sista jordgubbar (jordgubbsstånden hade sin sista dag igår och jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan dessa fantastiska små bär?!) och sen blir det väl att hoppa i säng så tidigt som möjligt ikväll.

*pust*Mitt lilla liv / 24 Juli, 2011 - 19:02 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: