Regning sommardag...


Vilken tur att vi gjorde vår lilla utflykt igår, för idag har regnet verkligen öst ner hela dagen! Riktigt tråkigt sommarväder!

Vi har ändå varit ganska flitiga idag och varit iväg på både IKEA och införskaffat lite grejer och kikade även på barnvagnar på Babyland. Det är ju rena djungeln det där med barnvagnar. Finns hur många olika alternativ som helst att välja mellan och alla verkar ha olika åsikter om vilken som är den bästa vagnen.  ;)

Mamma och pappa har erbjudit sig att betala för vår barnvagn. Och svärmor hjälper oss med bidrag till lite möbler till barnkammaren. Så snälla! :) Vi är otroligt tacksamma för den hjälp vi kan få, då det är en ganska lång lista på saker som måste införskaffas. Även fast vi försöker hitta det mesta billigare på t ex Blocket, så blir det ändå en hel del pengar.

Ösregn eller inte så var ju Akira tvungen att komma ut på en långis idag med. Så när vi kom hem plockade jag fram regnkläder både till mig och Akira och drog sen med mig en väldigt missnöjd pinscher ut i regnet.

Kvällsmaten bestod av pannkakor, jordgubbssylt, blåbär och grädde!  :)


En missnöjd Akira i sin nya regnjacka från Ullared...


Mmmm...   :)Mitt lilla liv / 21 Juli, 2011 - 19:17 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: