Öland...


Idag har vi varit på en heldagsutflykt till Öland.

Först åkte Neptuni åkrar som är ett klapperstensfält längs med kusten. Där stannade vi till för lite fika. Efter det åkte vi vidare till Ölands norra udde och promenerade kring fyren "Långe Erik". Därefter körde vi vidare till Böda Sand för lite glass och Manuel passade på att ta ett snabbdopp i det iskalla vattnet. En solig dag hade det annars varit fullt med folk på den här fina sandstranden, men pga molnen fick vi stranden för oss själva!  ;)

Vi avslutade dagen med att åka in till Borgholm där vi åt middag och promenerade lite på smågatorna.


Väderkvarnar finns det gott om på Öland...


Mor & son...


Kunde inte låta bli att köpa den här lilla söta bodyn.
Det värmde Manuels hårdrockshjärta...  ;)

Jag har märkt att Öland är för många smålänningar något helt magiskt. Så fort man nämner ordet "Öland" glimmar det till i ögonen och ett leende sprider sig på läpparna. Många har spenderat långa, lyckliga somrar på den här lilla ön.

Jag har ju inte själv några minnen eller känslor för just Öland, men jag förstår ändå känslan. Jag har samma varma känsla när jag tänker på Lönneberga. Det var där min älskade farmor växte upp och sedan hade kvar sitt barndomshem, så att även vi kunde komma få ta del av denna fantastiska lilla plats under vår uppväxt. När jag tänker på Lönneberga blir jag alldeles varm i hjärtat och det är endast lyckliga barndomsminnen som dyker upp i huvudet.

Det är fint att man kan få ha sådana platser. Magiska platser och minnen som sprider lycka inom oss!  :)Mitt lilla liv / 06 Juli, 2011 - 20:56 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: