Nya tag...


Ok, måndagen är över. Tisdagen gick av bara farten. Dags att sluta gnälla nu och acceptera vardagen!  ;)

Under våra 3 semesterveckor blev det väldigt mycket godsaker. Fika på dagen, en hel del restaurangbesök, godis på kvällarna. Mycket gott... men inte alls särskilt bra för figuren.
Ja, jag vet. Jag är med barn och det är ok att gå upp i vikt. Men oavsett om man är gravid eller inte, så funkar det inte i längden att äta snask var och varannan dag.

Nu när jobbet har börjat igen, så har jag lättare att komma in i bättre rutiner. Jag tycker att det är ok att unna mig lite extra på helgerna, men nu är det slut med massa onyttigheter på vardagarna. Ofta blir man ju lite småsugen framåt kvällen. Men istället för en godisbit, får jag ta en frukt helt enkelt.

Nu när vi är på hemmaplan igen så kommer vi också in i bättre rutiner med Akiras långpromenader. Ett enkelt och skönt sätt att hålla sig någorlunda i form tycker jag. Även fast jag märker att det börjar bli ganska tungt på promenaderna, så är jag inte för stor ännu så länge iallafall. Ett par gånger har jag fått lite kramp i magen och då har jag fått sätta mig ner, vila en stund och sen gå lite långsammare istället.

När vi var i Stockholm hittade jag ett par nya promenadskor (toning) som var på rea. Från början kostade dom 1099 kr, men jag köpte dom för 499 kr. Nöjd! Dessutom är dom riktigt sköna. Det där med att toning skor ska hjälpa till att träna rumpa och ben extra mycket, vet jag inte riktigt om jag tror på. Men det lär väl inter skada iallafall! Inga ursäker för ordentliga promenader!  ;)


Mina nya skor!
Puma toning


Mitt lilla liv / 26 Juli, 2011 - 21:19 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: