Lite måndagsångest...


Med måndag kommer obligatorisk måndagsångest. Lite extra mycket när det nu också innebär att semestern är slut.

Detta visar sig i vanlig ordning med en natt där det helt enkelt är omöjligt att somna. Vrider och vänder på mig. Ingen ställning känns rätt i mer än 2 minuter. För varm. För kall. Försöker att sluta tänka på allt som snurrar i huvudet. Försöker koncentrera mig på andningen. Försöker känna mig tung och trött i kroppen. Försöker att inte tänka på vad klockan är.

Manuel kliar mig en stund på ryggen, vilket får mig att slappna av. Iallafall för stunden. Men sen är det tillbaka på ruta ett igen. Efter några timmar igår utan resultat, insåg jag att det spelar nog ingen roll vad jag gör längre. Det kommer bli en sån där hemsk sömnlös natt oavsett. Lika bra att acceptera det. Suckar djupt.

Den här gången tvingade jag mig själv att inte titta på klockan en enda gång. Vet inte om jag sov något överhuvudtaget. Och om jag gjorde det, vågar jag inte gissa på hur få timmar det blev tillslut.

Klockan ringde 05:45 och även fast det sved i ögonen, så var det bara att pallra sig upp. Det har dock gått förvånansvärt bra på jobbet idag och tiden har som vanligt flugit förbi.

Nu är snart den här måndagen över och förhoppningsvis kan den här veckan bara bli bättre nu!Mitt lilla liv / 25 Juli, 2011 - 19:14 / Mitt lilla liv

Postat av: sophie

Jag har också sådana där nätter med jämna mellanrum, det är hopplöst jobbigt :/.

2011-07-26 @ 00:20:40
URL: http://www.sophieannamaria.wordpress.com
Postat av: Linda

Ja, fy...inge alls kul! Dessutom tar det ju flera dagar att " komma i form" igen efter en sådan natt!

2011-07-26 @ 06:24:45
URL: http://Mittlillaliv.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: