Från ett lekland till ett annat...


Den här lördagen har gått i lekens tecken. Från ett lekland till ett annat.

Lekland nummer 1 var för Akiras del. Vi mötte upp ett gäng andra pinschrar på Storegård hundpark utanför Lund. Där fanns ett gäng olika banor och aktiviter man kan kan göra tillsammans med sin hund. Man kunde bl a testa olika miljöbanor, agility, rallylydnad, flyball, terrängsök.

Akira tyckte det var väldigt roligt! Hon sprang omkring och tränade, för att sedan busa med sina kompisar. Alltid lite extra kul att få träffa andra pinschrar. Efter en dryg timme hängde tungan långt ner i marken och hundarna började känna sig ganska nöjda. Det tog inte lång tid innan lilltjejen deckade i bilen på vägen hem.


Lekland nummer 1


För min del var det dock bara hem och vända för att bege mig till lekland nummer 2. Den här gången var det för min fina systerson Jakob på Leos Lekland. Som ögonen lyste på honom när vi kom in i Skånes största lekland. Han studsade omkring och visste inte riktigt var han skulle börja. Energin är oändlig hos en 2-åring och det var tur att jag och min syster kunde turas om att klättra omkring på leklandet (för man blev rejält varm och trött efter ett tag)!  ;)

Varför fanns inte sådana här fantastiska lekland när vi var små?!

En härlig dag med massa lekande iallafall! Nu ska en trött gravid kvinna lägga upp fötterna i soffan ett tag! ;)


Lekland nummer 2Mitt lilla liv / 30 Juli, 2011 - 20:07 / Akira

Postat av: Rebecca ♥

Fin blogg :)

2011-07-30 @ 20:37:59
URL: http://ackelina.webblogg.se/
Postat av: Linda

Tack!! :)

2011-07-30 @ 22:36:27
URL: http://Mittlillaliv.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: