Samma dag...


Samma dag som vi bokar vår underbara resa till Tunisien ser vi sedan att UD gått ut med att dom avråder turister för att åka dit! Och just till det landet (av alla) har vi bestämt oss för att åka till.

När vi bokade vår resa till Thailand var det samma sak. Då ökade oroligheterna och demonstrationerna i Bangkok och det började pratas om det fortfarande var säkert att resa till Thailand.

Ja...vi har iallafall sagt att vi tänker låta resan ligga kvar som den är just nu och så får vi se hur det utvecklar sig nu under våren. I värsta fall får vi boka om vår resa en månad innan avresedatum. Men jag håller tummarna för att det inom en väldigt snar framtid kommer lugna ner sig även i Tunisien. (Inte bara för vår skull såklart, utan för alla stackars tunisier som för tillfället lever i oro och utegångsförbud.)

Vad är det som händer med vår värld just nu? Känns som att det är kaos överallt! Demonstrationer och upplopp. Jordbävningar och extrema översvämningar. Massor av djur som plötsligt dör utan anledning, med fåglar som faller ner från luften och fiskar som flyter upp ur vattnet.

Naturligtvis förekommer det tyvärr alltid krig och katastrofer, men det känns som att det varit så mycket överallt på sistone. Som att världen är i obalans på något sätt...

Moder jord är inte glad på oss just nu verkar det som?!


Översvämningarna i Thailand...Översvämningarna i Australien...


Jordbävningen på Haiti...


Upplopp i Tunisien...Mitt lilla liv / 14 Januari, 2011 - 14:40 /

Postat av: Kristin

Usch, har tänkt samma tanke, sååå mycket som händer! Men tydligen är ozonlagret över skåne tjockare än på väldigt länge, en liten gnutta solsken =)

2011-01-15 @ 18:29:06Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: