Motarbetad...


Jag har haft sådan beslutsångest angående vår resa till Tunisien. Jag var så glad över beslutet att åka dit. Det kändes spännande, annorlunda och kul. Och till en bra peng fick vi även ett väldigt vackert hotell. Allt kändes perfekt!

Tills UD gick ut med att dom avråder alla turister från att åka till Tunisien. Då kändes det plötsligt inte lika bra.

Har haft sådan beslutsångest om vi ska ha lite kalla fötter och avvakta. Se om det lugnar ner sig dom här månaderna så att resan ändå kan bli av utan några problem. Eller om man redan nu ska boka om resan så att vi vet att vi får komma iväg till något annat trevligt ställe.

Dom senaste dagarna har det lutat åt att vi kanske ska boka om resan och jag har letat som en galning efter andra alternativ. Det måste ju kännas rätt och det finns många delar att räkna in i en ny bokning. Rätt land, rätt by, rätt avreseplats, rätt datum osv osv...

Spaniel, Portugal, Italien, Turkiet, Grekland och tillslut hittade jag det perfekta resmålet Kroatien. Jag hittade en liten by som jag blivit rekommenderad som verkar vara en väldigt vacker och häftig medeltidstad och ett perfekt hotell till det.

Äntligen har vi bestämt oss! Då får vi reda på att vi inte får tillbaka anmälningsavgiften på Fritidsresor på nästan 3000 kr (trots UD´s avrådan). Och då blir resan genast ganska mycket dyrare än vad vi tänkt oss. Jag kan förstå dom avbokningsreglerna under "normala" omständigheter, men jag tycker faktiskt att man borde göra undantag i en sådan här situation.

Åhh, jag känner mig så motarbetad för tillfället! Vet inte hur jag ska göra. Just nu känner jag mig så trött på det allt att jag nästan bara vill strunta i att åka överhuvudtaget.


Om det nu inte blir Tunisien, hade jag velat åka hit.
Men nu blir det väl inte det heller...  :(
Mitt lilla liv / 22 Januari, 2011 - 16:00 / Resor
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: