Inställd resa...


Igår när jag kom hem från jobbet låg det ett brev från Fritidsresor på byrån och väntade på mig. Fick ju såklart en känsla av vad det brevet skulle innehålla och mycket riktigt... vår resa till Tunisien har blivit inställd.

Dom hade fått in för få bokningar för att dom skulle kunna komma iväg till Tunisien nu i sommar. Det var väl bara vi som var sådana puckon som bokade resa dit.

Det känns lite tråkigt såklart. Jag var så laddad att åka dit och få se en helt annan kultur än vad vi är vana vid. Det ser så vackert ut på alla bilder. Men jag är fast besluten att vi ska åka dit någongång iallafall. Men inte just det här sommaren tydligen.

Eftersom vi är ganska begränsade med när vi kan resa, så har vi inte haft alltför många alternativ. Vi har båda fått ledigt just den veckan, vi kan inte åka tidigare för att jag har mina hundkurser och vi kan inte åka senare för Manuel ska jobba som bröllopsfotograf helgerna efteråt.

Kroatien som vi tidigare tittat på hade inga avresedatum som funkade för oss dessvärre. Så vi började kolla runt vilka resor som kan vara aktuella just det datumet och hör och häpnad...vi har faktiskt redan bestämt oss för vårt nästa resmål. (Det brukar annars ta flera veckor innan vi hittar något som känns rätt.)

Det blev istället den grekiska ön Skiathos. Till en by som heter Koukounaries. (Jag har inte ens gett mig på ett försök att uttala det rätt!)

Jag hoppas det blir bra! Det blir sällan fel med Grekland! Och vi är ju i första hand mest ute efter sol, bad och avkoppling, så det blir säkert bra!  :)

Mitt lilla liv / 15 Februari, 2011 - 20:53 / Mitt lilla liv

Postat av: Ellinor

Vad skönt att det ordnade sig. Grekland är oxå mysigt.

2011-02-16 @ 10:16:00
URL: http://olssonskrypin.blogspot.comNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: