Fin julklapp...


Ju äldre man blir desto färre julklappar får man. Det känns ju som en ganska naturlig utveckling. Inte minst när man ser hur entusiastiskt dom små barnen sliter upp sina julklappar och lyser upp som små ljus över sina presenter.

Men något paket är ju alltid kul att få såklart. Jag och Manuel har iallafall bestämt att vi kommer fortsätta köpa presenter till varandra. Jag är dock ganska tråkig att köpa presenter till för jag önskar mig nästan alltid presentkort. Och Manuel som är ganska dålig på att komma på något själv (som jag tror många killar är) brukar därför oftast nöja sig med att ge det jag önskar mig. Båda är nöjda och glada! ;)

Men naturligtvis är det kul att bli överraskad också! För någon månad sedan hittade jag ett väldigt fint halsband på stan som jag blev förtjust i. Men det var alldeles för dyrt för att jag skulle lägga pengar på det själv. Jag pratade lite om halsbandet och hade svårt att släppa det helt. Tillslut fick jag glömma bort det.

Så när jag öppnade ett av paketen från Manuel på julafton och fick syn på mitt fina halsband... så blev jag riktigt glad och överraskad! Det här året lyckades han bra! :)


Mitt lilla liv / 26 December, 2011 - 14:55 / Kärleken

Postat av: Veronica

Åh va fint, vart är det köpt?! Ska tipsa karln om det till min födelsedag! :) god fortsättning!

2011-12-28 @ 13:39:58
URL: http://mackaroon.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja, visst är det gulligt!Märket heter 82 och är köpt i en butik i Malmö som heter No8.Här kan man också köpa det: http://www.kyssjohanna.se/fint-halsband-med-hjarta-och-forgatmigej-blommor-fran-82-p-2813.aspx

2011-12-28 @ 15:12:09
URL: http://mittlillaliv.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: