Vattengympa...


Vattengympa för tjockisar. Eller vattengympa för höggravida kvinnor... kanske är en mer korrekt beskrivning. Jag har sett många roliga bilder framför mig när jag anmälde mig till den här kursen. Jag såg framför mig ett gäng valross liknande klumpiga kvinnor plaska omkring i en liten pool.

Idag startade kursen igång och jag har nu 5 torsdagar med vattengympa framför mig.

Första halvtimmen var det fysisk (och förvånansvärt jobbig) vattengymnastik som gällde. Den andra halvtimmen var det mer avslappning och andningsövningar. Däremellan så fick vi in en hel del samtal och tankar, tips och råd från vår barnmorska.
Lite som ett "peptalk" inför förlossningen. 

Det kändes väldigt bra och jag tror att den här kursen kommer göra mycket nytta för mig och mina förberedelser inför förlossningen.

Lite spännande att titta på dom andra gravida kvinnorna i gruppen också. Man kan inte låta bli att jämföra magar! ;) Jag tillsammans med 2 andra tjejer var först ut med beräknat datum till den 3 oktober. Resten av tjejerna skulle ha i slutet av oktober eller i november.

Förutom att passet präglades av kramp i fötterna och sura uppstötningar för min del (åhh, så härligt det är att vara med barn ibland!) så var jag väldigt nöjd iallafall och ser fram emot kommande pass.  :)Mitt lilla liv / 18 Augusti, 2011 - 21:39 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: