Lördag med många tankar...


Jag sov så gott inatt och drömde massor. Var inte alls sugen att gå upp när klockan ringde 07:50 imorse. Men eftersom det var min jobblördag idag, så hade jag tyvärr inte mycket val. (Det borde för övrigt vara olagligt att behöva jobba på en så helig dag som en lördag!!)

Det var dock ganska lugnt på jobbet idag, vilket var skönt. Kan inte låta bli att låta tankarna rusa iväg med mig emellanåt. Förlossningen närmar sig med stormsteg och känslan av att jag inte alls är redo infinner sig varje gång jag börjar tänka på det!

Vi har fortfarande saker vi måste införskaffa, jag har fortfarande böcker jag vill hinna läsa igenom, jag har fortfarande 1000 tankar och frågetecken om förlossningen, förberedelserna, var jag vill föda, smärtlindring, amning, vad kommer man känna när barnet väl är fött, den första tiden, amning osv osv...

Efter jobbet hämtade jag Akira och mötte upp min vän Louise och hennes lilla tillskott i familjen. Lilla Elias som föddes för bara 2 månader sen. (Känns som att det bara var någon vecka sedan!)

Vi gick först en liten runda i parken och slog oss sen ner på uteserveringen i Margareta Paviljongen för en liten fika. Passade på att ventilera en del av alla frågor och tankar som rör sig i huvudet just nu. Alltid skönt att prata med någon som nyligen varit med om det som snart väntar mig. Skönt att prata med någon som upplevt det... och överlevt!  ;)

När jag kom hem bäddade jag ner mig i fåtöljen på balkongen med en kopp chailatte och en bok som jag håller på att läsa just nu. "Att föda" av Gudrun Abascal. Försöker att suga åt mig så mycket information jag bara kan just nu!Hem och vända direkt efter jobbet...


Fina Louise med det lilla tillskottet...  :)Mitt lilla liv / 06 Augusti, 2011 - 19:40 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: