Long time no seen...


Efter jobbet idag var jag på möte hos min barnmorska. Vi pratade en hel del och jag ställde lite frågor och funderingar som jag haft på sistone. Gillar verkligen min barnmorska! Hon är rolig, avslappnad och känns väldigt kunnig och seriös. Man kan prata om allt utan att bli dömd på något sätt och det känns alltid bra när man går därifrån. Hon känns som en väldigt "modern" barnmorska i sitt tänkande och allt måste inte vara inom fyra ramar. Det finns fler sidor än bara "svart eller vitt". Hon uppmanar mig hela tiden att lyssna till mig själv och vad som känns rätt för mig och min blivande familj och inte lyssna alltför mycket på alla andra runt omkring.

Det lilla hjärtat slog med jämna fina slag och hon kunde även konstatera att lilltjejen nu har lagt sig till rätta och är fixerad. Inget konstigt med mina förvärkar. Fast man skulle ha lite koll på dom, ifall dom skulle bli starkare och mer regelbundna.


Ikväll har jag jag träffat mina fina tjejer (från gymnasiet). Det känns som att det var riktigt länge sedan sist.

Vi träffades hemms hos Ullis i Skurup, så det fick bli bilen dit med dom andra Malmöborna! Kan bara konstatera ännu en gång hur underbart det är att ha bil!

Middag och efterrätt och avslutning med lite choklad och nötter. Är det fredag så är det!  ;)
Massa skvaller och catching up i vanlig ordning!Några gamla bilder....Mitt lilla liv / 13 Augusti, 2011 - 00:43 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: