Andra ultraljudet...


Malmö är en av dom kommuner som har kunnat erbjuda 2 ultraljud till alla gravida istället för bara 1, vilket jag tycker är väldigt bra. Nu har man tyvärr bestämt att även Malmö endast ska erbjuda 1 ultraljud. Detta ska starta i september någongång och vi hade sådan tur att vi hann hänga med på dom gamla reglerna.

Så idag var det dags för vårt andra ultraljud. Dom senaste veckorna har jag gått och varit lite nervös och pirrig inför den här dagen. Tänk om något är fel? Tänk om det är en pojke, istället för en flicka som vi fick reda på förra gången?

Självklart är det viktigaste bara att barnet är friskt. Men nu är vi så inställda på en flicka att det hade känts lite konstigt om det inte blev så.

Men allt såg bra ut den här gången också och vi kunde pusta ut. Frisk och välskapt. Hon gömde ansiktet bakom händerna en hel del och låg och smackade med munnen samtidigt som hon tittade "rätt in i kameran". Det var definitivt en flicka sa barnmorskan, så nu kan jag sluta gå och oroa mig för det också!

Vår lilla fina tjej! :)

Vår lilla fina tjej var dock 9% mindre än medelbebisen och därför ville barnmorskan att vi skulle komma in på ett tredje ultraljud om 4 veckor igen. Bara för säkerhetsskull.

Det är säkert ingen fara och för min del gör det inget om hon inte är alltför stor! ;)



(tänkte lägga upp en bild på lilltjejen,
men Manuel glömde bilderna på jobbet... )


Mitt lilla liv / 16 Augusti, 2011 - 20:58 / Meya




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: