Publicerad...


Idag har jag och Manuel varit med i Aftonbladet. Ett stort reportage på mittuppslaget blev det till och med. (Jag trodde inte alls att det skulle bli så stort!)

En reporter från Aftonbladet kontaktade mig för någon vecka sedan angående ett inlägg som jag hade skrivit här på bloggen i höstas. Ett inlägg som handlade om hur viktigt jag tycker att det är att fortsätta dejta sin partner, oavsett hur länge man har varit tillsammans med varandra. Hur viktigt det är att man aldrig slutar jobba på att hålla gnistan vid liv i en relation.

Så hon ringde upp mig och gjorde en liten telefonintervju och resultatet ser man alltså i tidningen idag. Jättekul att min lilla blogg uppmärksammas på olika håll! :)

Nu fick chansen att fortsätta sprida budskapet till svenska folket "Dejta mera!" :)

Läs artikeln här! :)
Mitt lilla liv / 19 April, 2011 - 20:46 / Kärleken

Postat av: Anneli

Hej.

Det var roligt att läsa om och inse att jag och min sambo (blivande make) inte är ensamma om att fortf. gå på dejt med varandra. Det lilla extra som håller gnistan till liv. Och en del som tycker att vaddå ni ska gifta er måste ni dejta eller har ni problem i förhållandet? Så jag länkar denna ariklen till mina kompisar så dem får se att dejta är en bekräftelse på sin kärlek och att man inte behöver ha problem. Utan att det bara är romantik på väldigt hög nivå.

Fortsätt dejta och njut

Kram till oss som vågar dejta fast än vi är i ett fast förhållande =)

2011-04-19 @ 22:41:29
URL: http://annelisrotorp.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: