Om en vecka...


Om exakt en vecka är det dags för vårt första ultraljud.

När en av mina tjejkompisar skulle på sitt ultraljud berättade hon för mig att hon var så himla nervös. Jag förstod inte riktigt varför man skulle vara nervös inför det, men nu förstår jag precis hur hon kände!

Tänk om något är fel.
Tänk om man inte ser något hjärtslag.
Tänk om man hittar någon missbildning.
Tänk om... tänk om...

Det finns så mycket som kan gå fel. Jag vet att man inte ska tänka på allt hemskt som kan hända, men ibland är det svårt att låta bli.

Jag känner att jag vill ha det gjort, så att jag förhoppningsvis kan slappna av lite mer sen.

Sen är det ju otroligt pirrigt att få veta om det blir en pojke eller flicka! (Om barnet nu ligger så att man kan se det!) Ja... jag är alldeles för nyfiken för att inte ta reda på vad det blir! ;)

Jag kan väl inte låta bli att erkänna att jag hoppas på en liten flicka. Jag har alltid velat ha en flicka. Kanske för att jag själv har mina 3 systrar som jag har vuxit upp med och haft så underbart kul tillsammans med.

Huvudsaken är såklart att barnet är friskt. Och egentligen spelar det väl ingen större roll vilket kön det kommer bli. Men det ska ändå bli lite nervöst och pirrigt att se vad det blir för något!  :)Mitt lilla liv / 28 April, 2011 - 19:26 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: