Obehagligt...


Imorse hände något som inte alls var särskilt trevligt. Jag var ute med Akira och gick in en liten sväng i rastgården. Stod och pratade med en annan kvinna som också var där med sin hund. Plötsligt börjar det långsamt svartna för ögonen på mig och på bara några sekunder blev det helt svart och jag såg ingenting alls. Det började snurra i huvudet, jag mådde illa och det kändes som att jag skulle kräkas. Jag var tvungen att luta mig mot staketet, men orkade tillslut inte hålla mig uppe på darrande ben - utan sjönk ihop på marken. Den stackars kvinnan försökte prata med mig och klappa på mig och blev naturligtvis väldigt orolig.

Jag fick bli sittande en ganska bra stund innan jag fick tillbaka synen igen. Stackars Akira blev också orolig och var framme och slickade mig i ansiktet. Det var riktigt obehagligt hur snabbt det gick och hur jag helt tappade kontrollen över min kropp när jag svimmade. Men det var iallafall tur att jag inte var ensam och att jag inte föll på ett sätt som skadade mig.

Jag gick sen hemåt på darrande ben, fick i mig lite frukost, vilade en stund och begav mig sen till jobbet. Har känt mig lite illamående hela dagen på jobbet, men inte så att det svartnat för ögonen igen iallafall.

Läste runt lite sen på internet och det verkar finnas olika anledningar till varför det blev så. En orsak kan vara att just nu producerar kroppen mycket mer blod än tidigare och blodflödet arbetar med att expandera. Under den här tiden så växer också livmodern och kan trycka på blodådrorna vilket också kan leda till yrsel. Har man dessutom lågt blodsocker (inte ätit på länge) och lågt blodtryck, så kan man få problem med yrsel och t om svimma.

Så nästa gång jag ska ut på morgonen, så ska jag försöka äta något innan jag beger mig ut på långpromenad.Mitt lilla liv / 14 April, 2011 - 21:17 / Meya

Postat av: Ullacarin

Usch, vad otrevligt och otäckt! Hoppas du mår bättre nu!!! Kram

2011-04-14 @ 21:39:22
Postat av: Linda

Ja, inge alls kul! Men nu känns det bra igen som tur är! :)(Blev nog lite för lång tid mellan måltiderna tror jag!)Kram!

2011-04-15 @ 18:31:01
URL: http://mittlillaliv.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: