Den lilla magen...


Den delen av graviditeten som jag är inne i nu... känns som en ganska osäker tid på något sätt.

Dom första månaderna fick man ständigt bekräftelse på att man var med barn. Illamående, trötthet, ömma bröst, hungern osv... Det gick inte att ta miste på att det var något på gång!

Men nu när illamåendet och andra symtom har försvunnit, så börjar man undra om allt fortfarande är som det ska. Jag mår i stort sätt som vanligt och det är ännu för tidigt att känna några eventuella rörelser inne i magen.

Det är fortfarande 3 veckor kvar till ultraljudet och innan dess blir det nog inga tydligare svar på om allt står rätt till.

Jag tittar mig i spegeln varje dag. Drar upp tröjan och ställer mig i profil. Konstaterar att jag blir lite större för varje dag. Det är faktiskt läskigt. Att något händer med kroppen som man inte längre kan kontrollera. Jag tar ett djupt andetag och försöker dra in magen allt jag kan. Det är med skräckblandad förtjusning som jag nu ser att det går inte så bra längre. Jag kan inte längre dra in magen som jag kunde innan.

Jag längtar till ultraljudet. Kommer vara så nervös och pirrig. Vill bara veta att allt är som det ska. Vill bara se ett litet hjärta som slår på bildskärmen.

Men fram till dess, så ligger jag i sängen på kvällarna - stryker handen över magen och undrar för mig själv "Är du fortfarande kvar?"


Gravid vecka 16...


Mitt lilla liv / 17 April, 2011 - 18:53 / Meya

Postat av: Jenny :)

hej :)

Vilket program använde du när du gjorde din header ?:)

Tacksam för svar :D

2011-04-19 @ 00:37:46
URL: http://loveisnoteasy.bloggplatsen.se
Postat av: Linda

Det vet jag faktiskt inte, för jag har fått hjälp med min header av en jätteduktig tjej som heter Mimmi.http://www.mimmiwebdesign.com/

2011-04-19 @ 07:46:29
URL: http://mittlillaliv.se
Postat av: Leia ♥

Spännande :)

2011-04-19 @ 12:49:30
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Jessica Larsson

Hej Linda!

Jag såg dig i tidningen och tyckte att ditt ansikte var så bekant. Sen kom jag på att vi umgicks ju när jag läste på IMER med dig, Lovisa, Erika och Rickard. Kul att se att du är gift och har en liten på gång! Lovisa fick ju för någon vecka sedan!Jag vet inte om du kommer ihåg mig? Jaja, lycka till i livet!

MVH Jessica Larsson (från Mariestad)

2011-04-19 @ 20:04:59Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: