Wohooo...


Idag ringde Manuel mig på jobbet. Efter att ha spelat "svår" en liten stund fick han äntligen ur sig "Jag fick jobbet!"

Om man är sjuksköterska som Manuel är, så är det väldigt svårt att hitta ett bra jobb med schyst lön och där man dessutom inte behöver jobba några kvällar eller helger. Förra veckan var han på en intervju och har nu nervöst vankat omkring sedan dess och hoppats allt vad han kan att han ska få jobbet... och idag fick han äntligen reda på att han fick det!

Inga fler kvällar och helger! Åhh, det ska bli så underbart skönt! Både för hans skull och för vår skull. Alla helger lediga tillsammans där vi kan göra precis vad vi vill!

I dagsläget jobbar jag varannan helg, men nu under hösten ska det också ändras - så jag kommer inte heller jobba några helger i fortsättningen.
Man glömmer lätt bort hur mycket man uppskattar att vara ledig på helgerna när man tar det förgivet. Men både jag och Manuel jobbar mycket på helgerna nu, så det kommer bli värsta lyxen när vi inte längre kommer behöva det.

Jag fick helt enkelt strunta i att jag egentligen var förkyld och hängig idag - för det här var såklart tvunget att firas!
Vi cyklade vi ner till vår favoritrestaurang efter jobbet. En sushirestaurang som heter Hai och ligger vid Davidshalls torg.

Gott och mysigt och vi kunde inte sluta le för vi är så glada över alla kommande underbara lediga helger!  =)

Mitt lilla liv / 22 September, 2010 - 21:49 / Kärleken

Postat av: J✫hanna

Det var toppen!

Rätt, det var Högbergs..!

Är det sant? Vilket sammanträffande, vi får nästan gå dit tillsammans alla 4 och fira det =D

Hörde att ni skulle komma upp till Sthlm, ska kolla upp och ni kan bo i min lägenhet då... Men tror att det ev är veckan då min lillasyster ska bo hos mig :S..Och GRATTIS till jobbet Manuel!

Kram

2010-09-24 @ 07:01:38
URL: http://minusaresa.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: