Nästa brudpar...


En del brudpar får nästan en liten "bröllopsdepression" när bröllopet är över. Man har planerat och drömt om den stora dagen och plötsligt är allting över så fort. Jag och Manuel har som tur var inte känt så. Det var ju så mycket planering och ganska stressigt på slutet. Sen blev vi så nöjda och glada med hela bröllopet och det blev precis som vi hoppats på, att vi tycker det är ganska skönt nu när det är "över". ;)

Nu när man hunnit smälta det mesta, så kan man börja tänka framåt och egna tid åt andra lyckliga par som ska gifta sig! :)

Näst på tur är våra goa vänner Frida & Farshid som ska gifta sig i november. Dom är så fina tillsammans och jag tror det kommer blir ett riktigt roligt bröllop! Nu försöker man hjälpa till så gott det går med olika tips inför den stora dagen (vet hur mycket det uppskattades inför vårt bröllop)!

Igår var Frida här och hämtade en bunte med bröllopstidningar som jag samlat på mig det senaste året. Här hemma gör dom ju ingen nytta längre, så hoppas dom kan skänka lite inspiration till nästa bröllopspar!  :)
Mitt lilla liv / 14 September, 2010 - 08:12 / Mitt lilla liv

Postat av: Ida we

Vad roligt med bröllop och skönt att ni slapp undan "bröllopsdepression" :)

2010-09-14 @ 11:03:18
URL: http://idawe.blogg.se/
Postat av: linda

Det är så mysigt med bröllop, många underbara känslor och glada miner...

2010-09-14 @ 13:44:26Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: