Afterwork...


Snart är det helg och bara det var värt att fira med en liten afterwork idag! :)

Vi träffade upp ett par vänner på Victors på Lilla torg och tog ett glas vin. Envisades med att sitta utomhus med massa filtar, trots att det egentligen var alldeles för kallt.

Vi insåg ganska snart att vi alla var hungriga och traskade bort till Mellow Yellow som hade en betydligt varmare uteservering med massor av värmelampor.

Nu när det snart är sista dan inför valet blev det en hel del politiksnack. Vi hade folk med åsikter från både vänster och höger. Jag som är så pinsamt dåligt insatt i politik försökte ta till mig så mycket information som möjligt från båda sidorna. Men det känns som en hel vetenskap att försöka sätta sig in i det där! :S

Såhär glad var Frida efter ett glas vin! ;)


Mitt lilla liv / 16 September, 2010 - 22:00 / Mitt lilla liv

Postat av: Camilla J

I regel vill båda blocken samma sak - bättre skola, mer jobb, bättre miljö, bättre vård. Skillnaden är metoderna om hur det ska uppnås på. Jag lyssnar på dem som verkar ha en utarbetad plan och inte bara pratar luft om hur det "ska" vara.

2010-09-17 @ 06:43:34
URL: http://Www.reloo.com
Postat av: Emelie

Hej!

Jobbar du som make up artist eller är du bara utbilda som de?

Grattis till bröllopet ;)kram

2010-09-17 @ 07:39:27
URL: http://lillemset.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag är utbildad make up artist, men jobbar inte som det idag. Har gjort lite små jobb här och var tidigare, men det har jag lagt på is nu.Ja, angående politiken så har jag insett att man inte kommer hitta ett parti där man håller med om allt, utan man får välja dom ämnen som är viktigast för en själv och försöka hitta ett parti som arbetar mot det målet.

2010-09-17 @ 07:52:00
URL: http://mittlillaliv.se
Postat av: Amanda

Du har en jätte bra och fin blogg!

2010-09-17 @ 08:25:58
URL: http://amandapic.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack så mycket! Vad gulligt av dig! :)

2010-09-17 @ 09:43:01
URL: http://mittlillaliv.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: