Måndagsångest...


Jag har så länge jag kan minnas alltid haft måndagsångest. Jag vet inte riktigt varför egentligen. otroligt hemskt är det ju inte om man tänker efter.

Men jag kan bli riktigt måndagsdeppig ibland och vill bara att dagen ska vara över så fort som möjligt. Det är något med vetskapen om att helgen har gått alldeles för snabbt, hur långsam måndagen alltid är och att man har en hel lång arbetsvecka framför sig.

Ibland börjar jag känna av det redan söndagkväll, vilket ibland kan göra att jag knappt kan sova på natten.
Inatt var en sådan natt. Jag bara låg och vred och vände på mig och bad om att jag skulle få somna snart. För varje timme som går blir man ju bara mer och mer stressad och påtagligt medveten om hur extremt trött man kommer vara kommande dag. Tillslut ligger man nästan bara och väntar på att väckarklockan ska ringa.

Jag vet inte riktigt hur många timmars sömn det blev inatt - men inte alltför många iallafall. Så idag har man varit ganska befogat trött och slö. Det kommer bli en tidig kväll i sängen för min del.

Tacksamt nog har jag aldrig problem att sova annars, och natten efter något sånt här sover man djupare än Törnrosa själv!  ;)
Mitt lilla liv / 04 Oktober, 2010 - 18:29 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: