En möhippa...


Ja, anledningen till varför jag inte kunde skriva några detaljer igår var alltså pga en möhippa. Man vill ju inte riskera att förstöra överraskningen för att fel person kanske går in och läser bloggen för tidigt! ;)

Det var min kära vän Frida som blev offer för en ordentlig möhippa igår! :)

Vi började morgonen med att brutalt väcka liv i henne när vi stormade hennes sovrum. Morgonen fortsatte ganska snarast med ett glas champagne! Efter en mysig frukost tillsammans med hela gänget, fick bruden åka iväg och få en ordentlig helkroppsmassage.

Efter det möttes vi upp hemma hos en kompis och åt lunch tillsammans (ja, mycket mat blev det!). Mer champagne, massa tjejsnack och gamla cd-skivor (bland annat spice girls...harkel).

Efter lunch promenerade vi in till stan och intog klubb Escape för en privat bartenderlektion. Frida fick blanda drinkar och lära sig lite tricks med att kasta flaskor. Hon var riktigt grym! Som domare för drinkarna fanns alla tjejerna beredda att provsmaka! ;)Alla nöjda och glada efter baren gick vi vidare till Laserdome för en femkamp med bland annat sumobrottning och tjurridning. Det var hysteriskt kul och väldigt jobbigt (har sån träningsvärk i armarna idag!) Alla kämpade på för fullt och skrattade åt hur vi gjorde bort oss. Kan ju också tillägga att den som vann...var jag! ;)Efter femkampen åkte vi hem till Anna. God mat och dryck, lekar, dans, musik, fest!Kvällen fortsatte och avslutades på klubb Retro! Det blev en riktigt lyckad dag!
Idag är man dock ganska trött och sliten! ;)


Hoppas du hade en riktigt rolig möhippa gumman! :)


Mitt lilla liv / 31 Oktober, 2010 - 14:25 / Mitt lilla liv

Postat av: Maggie

Alltså sumobrottarbilden! Så rolig!

2010-10-31 @ 15:09:13
Postat av: Andreas

Sumobrottning e livsfarligt... :)

Det var vid en sådan event min axel ploppade ur... aouch!

2010-10-31 @ 15:34:46
Postat av: Linda

Ja, men vi riktiga skåningar blir inte skadade så lätt....vi bara krossar i våra sumodräkter!! ;)

2010-10-31 @ 16:59:43
URL: http://mittlillaliv.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: