Roligt...


Det är så roligt när man kommer på förstasidan av blogg.se. Antalet läsare stiger ju dramatiskt! ;)

När jag började blogga för några månader sedan bestämde jag mig för att bara skriva för min egen skull. Inte skriva för att göra andra nöjda, eller för att tävla om antal läsare, kommentarer etc.

Jag ville börja skriva enbart för att jag själv tycker det är väldigt kul. Är det någon dag då jag inte känner inspiration att skriva något, så tänker jag inte heller tvinga fram ett inlägg enbart för sakens skull.

Vill aldrig att det ska kännas som ett jobb, som något jag måste göra. Den dagen jag inte längre tycker att det känns roligt...då kommer jag sluta blogga.

Men just nu trivs jag väldigt bra med att få skriva av mig varje dag!  :)

Även fast jag försöker att inte titta för mycket på statistiken, kan man inte låta bli att tycka att det blir lite extra roligt när man faktiskt har lite folk som följer ens blogg. Inte minst blir man så glad av alla varma och fina kommentarer som en del lämnar.
Det värmer hela hjärtat på något sätt!Mitt lilla liv / 22 November, 2010 - 08:28 / Mitt lilla liv

Postat av: fine

jag var på förstasidan förra veckan under personligt "igår var det fars dag" och det som är synd är kurvan dagarna efter, rakt ner igen ;)Men nu har jag lagt till dig på bloglovin, jag gillade verkligen din blogg.

2010-11-22 @ 10:29:34
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Linda

Hahah, jo jag vet...men man får passa på och njuta så länge det varar! ;)Vad roligt att du gillar min blogg! =)Kram!

2010-11-22 @ 10:34:04
URL: http://mittlillaliv.se
Postat av: Chris

Jag gillar din blogg för jag känner igen mig i mycket av det du skriver :) Jag skapade en ny blogg precis för min gamla var lite för "ung" om man säger så. Kändes inte riktigt som om man var "där" längre, blir det klart på något sätt? Haha, känns flummigt.Men nu har jag en helt vanlig blogg! Precis som du skrev, så vill jag skriva åt mig själv endast och ingen annan faktiskt, nåt som kändes skumt med den andra gamla bloggen var att "mina vänner", helt plötsligt ville veta så mycket om mitt liv när dom aldrig ringde eller så! Komiskt.

Och sen gillar du giftelivet lika mycket som mig, det gillar jag också ;)Chris.

2010-11-22 @ 23:34:16
URL: http://christhemarried.blogg.se/
Postat av: emma sofie

Ja visst är det roligt när läsarantalet ökar men det är som sagt roligt att blogga ändå,oavsett hur många man har. Jag har inte särskilt många men dem få jag har är jag tacksam för. Det är ju själva bloggandet i sig som är det roliga.

Lycka till med bloggandet!

2010-11-23 @ 07:12:22
URL: http://masofie.se
Postat av: Sara - Ensamstående mamma

Men shit vad roligt, grattis :)

2010-11-24 @ 12:27:30
URL: http://dolphin.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: