Goa unge...


Idag har jag passat min systers lilla pojke. Jakob heter han och är ca 1 1/2 år gammal och därmed automatiskt full av energi och bus.

Jag måste erkänna att jag kanske inte är världens mest barnkära person här i världen, men lilla Jakob är så bedårande och man kan inte låta bli att skratta åt alla roliga saker han har för sig.
Det mysigaste är när han har sovit middag och man ska väcka honom genom att klappa honom försiktigt på den lilla ryggen. Han vaknar till liv mer och mer tills han tittar på en med sina stora bruna ögon och sträcker armarna efter en för att ge världens största kram. Goa unge!  :)

Men hur bedårande och charmig han är må vara, så känns tanken på att själv bli mamma väldigt avlägsen just nu.
Jag känner mig helt enkelt inte redo. Att skaffa barn är ju ett av dom största besluten man kan fatta. Och ett beslut som dessutom varar för resten av sitt liv.

Jag vet att jag kommer vilja ha barn i framtiden. Och jag hoppas att min kropp kommer att säga till när den börjar känna sig redo. Jag tror att när man väl är i den situationen senare, så kommer det nog falla sig ganska naturligt ändå. Oavsett om man känner sig redo eller inte.

Nu har jag precis kommit hem till min lägenhet och krupit upp i soffan med trötta fötter och konstaterar att
"Underskatta aldrig en småbarnsförälder - för det är ett heltidsjobb!"  ;)Mitt lilla liv / 17 Juli, 2010 - 20:46 / Mitt lilla liv

Postat av: Manuel

Säg till i förväg så jag vet ;)

2010-07-18 @ 10:48:40Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: