Fina vänner...


Förutom att ha traskat runt på stan och shoppat, suttit på söder och tittat på folk med en öl i handen, legat och myst på en gräsmatta ute på Djurgården osv... så har vi också passat på att träffa några av alla våra fina vänner.

Mysiga restauranger och mycket trevligt sällskap!  =)

I tisdags träffade vi världens underbaraste Åke som är en gemensam vän till mig och Manuel. Och som för övrigt kommer att vara Manuels bestman på bröllopet.
Vi träffades på restaurang Caliente och åt tapas. Kvällen avslutades med mjukglass vid Norr Mälarstrand.
I onsdags träffade vi Manuels barndoms kompis Andreas med hans tjej Johanna. Vi åt middag på restaurang 54 på söder och fortsatte sedan till mysiga Vampire Lounge för deras goda drinkar! Mums!


I torsdags träffade vi våra fina vänner Sara och Emma med deras respektive Per och Henrik. Vi åt på favorit thairestaurangen Koh Phangan. Sen fortsatte vi vidare till Imperiets uteservering för att sedan avsluta kvällen uppe i Skrapan på Himlen därtill, med en riktigt häftig utsikt över Stockholm stad.Riktigt mysiga dagar här i storstan har det varit! Men nu är det dags att bege sig söderut igen.  ;)


Mitt lilla liv / 23 Juli, 2010 - 12:01 / Mitt lilla liv

Postat av: Johanna

Härliga bilder!!

Det var super kul att äntligen få träffa er, ses snart igen =)

Kram Johanna

2010-07-23 @ 16:36:29
URL: http://minusaresa.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack själv Johanna! Ses om ett par veckor igen! :) Kram!

2010-07-24 @ 00:17:25
URL: http://www.mittlillaliv.se
Postat av: Åke

Alltid lika underbart att träffa er och det är ju inte så ofta man får se er här uppe i norr! Puss på er och ha det bäst!

2010-07-24 @ 14:46:35Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: