Att följa drömmar...


Om jag får barn någongång så kommer jag försöka att alltid stötta och uppmuntra dom att följa sina drömmar.
Jag tror att det är otroligt viktigt.
Man lever bara en gång och om man aldrig testat eller utforskat sina drömmar, då tror jag att det finns en stor risk att man en dag kommer att bli en sur och bitter människa.

Jag känner att jag har följt och lyssnat till mina drömmar. Jag har också haft turen att mina föräldrar har valt att stötta mig i mina val.

Att följa mina drömmar har gjort att jag skaffat mig erfarenheter och träffat människor som jag aldrig hade träffat annars. Jag har studerat till make-up artist. Jag har studerat till manusförfattare. Jag har blivit hundinstruktör & problemhundskonsult. Jag har arbetat utomlands. Jag har rest. Jag har sett och upplevt.

Men en av mina största drömmar som jag valde att följa var mitt intresse för teater. Enda sedan jag var liten var det min största dröm. Mina föräldrar valde att uppmuntra mig och anmälde mig till teaterkurs efter teaterkurs.
Med massa kurserfarenheter kom jag in på teaterlinjen på gymnasiet, en tid i mitt liv som jag tror formade mig otroligt mycket. Den tiden gav mig ett nytt självförtroende och en insikt över vad för människa jag vill vara.
Jag bestämde mig för att flytta till Stockholm och ta tag i mina teaterdrömmar. Sökte alla jobb som gick att söka, sprang på castings varje vecka, fick lite jobb här och där.

Jag är så glad att jag verkligen satsade helhjärtat. Jag har varit där, jag har försökt, jag har jobbat - och jag har också fått se dom negativa sidorna med yrket.

Även fast det ibland känns tungt att mer eller mindre ha lämnat det kapitlet bakom mig, så känns det också otroligt bra att jag kommit underfund med att det är ett liv som nog inte hade passat mig i längden.
Men det hade jag aldrig vetat, om jag inte testat.
Hade jag inte valt att följa mina teaterdrömmar, så hade jag inte flyttat till Stockholm.
Hade jag inte flyttat till Stockholm, så hade jag aldrig träffat Manuel.
Och hade jag inte träffat Manuel, så hade jag inte varit där jag är idag.

Allt har en mening om man väljer att se det!  :)


Mitt lilla liv / 18 Juli, 2010 - 09:51 / Mitt lilla liv

Postat av: Anonym

Underbart bra skrivet. Tänker likadant många gånger, och det var skönt att höra det från någon annan. ALLT har en mening, om man väljer att se det så. Motgång som medgång, och så länge man beslutar sig för att lära sig något av det, behöver inte en motgång vara just det utan en mindre rolig medgång istället.

2010-08-14 @ 03:13:48
Postat av: Amanda - ett år i Frankrike

Åh, ja det var verkligen bra skrivet! Kan inte annat än hålla med! :D

2010-11-21 @ 11:15:34
URL: http://amand.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: