Vad händer nu...


Jaha...

Då var julafton över. Bröllopsresan är avklarad. Ingen semester inplanerad. En lång vinter framför sig.
Vad händer nu?

Det var frågan jag kände när jag kom till jobbet idag. Måndag morgon och allt. En fråga som gjorde att jag plötsligt kände mig lite deppig.

Det har varit så mycket i år med bröllop och allt planerande att det känns lite konstigt och tomt att inte ha 1000 grejer uppskrivna i kalendern längre.

Jag är sådan som alltid vill ha något att se fram emot. Gärna en härlig resa att ha framför mig. Allting känns så mycket lättare då. Det är nog något som jag fått av mina föräldrar då jag har haft lyxen att få resa väldigt mycket under min uppväxt. Ett par resor per år blev det alltid. Vi har gjort, sett och upplevt så mycket och det är något jag sätter ett väldigt högt värde på.

Att få resa och se olika länder och kulturer, träffa människor, olika matkulturer, njuta av sol och värme...

Samma dag som vi kom hem från Thailand satte jag mig ner med datorn och började leta. "Jaha...vart ska vi åka härnäst..."

Det verkar luta åt att vi kanske ska testa Tunisien för första gången. Tycker att det verkar vara ett spännande och vackert land. Om allt går som det ska kanske den resan bli av redan i maj/juni. Inget är bestämt ännu, men jag längtar redan ändå!  =)
Mitt lilla liv / 27 December, 2010 - 17:49 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: