Hemma...tillslut...


Eftersom vårt flyg skulle gå 07:00 på söndagen så var vi tvungna att lämna vår paradis ö Koh Yao redan en dag i förväg. Vi fick åka till ett annat fint hotell på Phuket, Kamala, för att spendera sista dagen/natten där. 

När vi körde genom området Patong så blev jag snabbt påmind om varför jag envisades med att absolut inte semestra på Phuket. Fullt med massa turister, ivriga försäljare och tung trafik. Därmed inte sagt att hela Phuket är på det sättet, men för mig är det inte riktigt semester. Då kan jag lika gärna åka till Kanarieöarna.

Jag är väldigt glad att vi valde två mindre öar där tempot var väldigt lugnt och stämningen oerhört avslappnad och vänlig. Inga försäljare som tjatade på en, ingen trängsel, inga prostituerade som står i var och varannat hörn, ingen stress och vackra harmoniska omgivningar hela tiden.

Vår dag på Phuket bestod av plask i en av hotellets 3 pooler, sen passade vi på att hinna med semesterns sista massage. Efter det blev det happyhour drinkar och middag på det.


Söndag morgon blev vi hämtade 04:00 av en kille på hotellet. Incheckningen gick snabbt och smidigt. Enda fram tills vi hörde i högtalarna "Pga av ett motorfel kommer vi inte komma iväg nu på morgonen och vi har ännu inga besked på hur lång tid det kommer ta att lösa."

Vi blev inpackade i bussar som körde oss till ett hotell där alla fick checka in på varsitt rum. Frukost, lunch och middag hann vi äta innan vi fick beskedet att vårt plan skulle lyfta 22.00 på kvällen. När vi väl sitter på flyget får vi reda på att vi måste mellanlanda i Litauen för att byta besättning (ett stopp som sedan drog ut på tiden över 2 timmar).

 

Jag vill lova att jag var riktigt trött och seg i huvudet när vi tillslut landade på Kastrup! Vilken lång hemresa det blev! 19 timmars försening. Puh!

Men vilken härlig resa vi har haft! En riktigt underbar bröllopsresa! Ett så vackert land och så vänliga hjälpsamma människor som alltid möter en med ett leende på läpparna. Thailand kommer det säkert bli fler gånger... det finns ju så många fler små öar att utforska! :) Mitt lilla liv / 20 December, 2010 - 17:53 / Resor

Postat av: Emelie

Visst är Thailand underbart ;)

Ni klarade er ifrån maneterna hihi! ;)

2010-12-20 @ 18:38:54
URL: http://lillemset.blogg.se/
Postat av: linda

Välkommen hem till kylan! Vad kul att höra att ni haft det bra och vilka härliga bilder du bjuder på :)

2010-12-21 @ 15:03:31
Postat av: Linda

Tackar tackar! :)

Känns faktiskt ganska skönt att vara hemma också!Vi överlevde maneter och andra farliga djur...jag kanske stressade upp mig själv lite väl mycket inför resan! ;)

2010-12-21 @ 18:07:14
URL: http://mittlillaliv.se
Postat av: Emelie

Man stressar upp sig efter allt man läser på nätet.

Innan vi åkte till Thailand hade 2 plan störtat då kan du tänka dej vad ja tänkte på hela resan ;)2010-12-22 @ 09:27:03
URL: http://lillemset.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: