Förändringar...


Snart är det 2011. Ett nytt år. En ny start.

Det är skrämmande ibland när jag tänker på hur fort allting går. Skrämmande ibland hur förändringar i livet plötsligt dyker upp. Sånt man aldrig trott skulle hända, men plötsligt händer det.

Plötsligt står man inför val som kan förändra hela sitt liv.
Val som är skrämmande att fatta. Val som ibland vore lättast att bara blunda inför. Men man kommer till en punkt då man inte orkar blunda längre. Då man faktiskt måste öppna ögonen tillslut och se verkligheten så som den är.
Då man måste titta sig omkring och ta ansvar för sitt eget liv.

Hur vill jag leva mitt liv? Hur vill jag må när jag vaknar på morgonen? Hur vill jag känna mig sent på natten när jag ligger själv med tankarna som snurrar i mitt huvud.

Vad fattas mig?

Det är skrämmande att såra. Att bli sårad. Att ha ett hjärta som skriker av rädsla och tomhet. Men ibland måste vi. Ibland måste vi gå igenom allt det där, för att komma dit vi vill. Något bra kan trots allt komma från allt det där skrämmande som gör så ont. Man får ge det lite tid.

Livet är för kort för att slösas bort i tårar, rädsla och osäkerhet. 

2011 blir en ny start. För många människor. För många människor som fattar stora beslut varje dag och som står vid olika vägskäl i sina liv.

Jag tror och hoppas att nästa år kommer bli ett fantastiskt år. Att alla dom här förändringar kommer leda till något väldigt positivt. En extra tanke till mina nära och kära. 

Jag älskar dig!Mitt lilla liv / 28 December, 2010 - 22:52 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: