Du och jag Akira...


Imorse åkte Manuel till Småland och tro det eller ej med tåget både startade och kom fram i tid mitt i allt snökaos.

Det känns alltid lite tomt när man vet att nu ska man vara ensam i ett gäng dagar. Det kan vara ganska skönt också. Att få lov att sakna varandra. Det enda jag tycker är lite jobbigt är att sova ensam på kvällen. Jag vill helst ha honom bredvid mig när det är dags att lägga sig. Annars har jag ofta lite svårt för att somna!

Men som tur är så är jag ju aldrig helt ensam. Jag har ju alltid min lilla Akira i närheten. Och det är faktiskt väldigt skönt och ett mysigt sällskap. (Förutom när hon får för sig att hon plötsligt blir akut kissnödig 05:00 på morgonen!)

Akira fick följa med mig på jobbet för första gången idag och det gick över förväntan. Hon låg så snällt i sin säng under skrivbordet bredvid min plats och sa inte ett ljud. Fina tjejen!

Efter jobbet blev vi hämtade av mamma och pappa och sen var det dags för lite kalas med släkten. Så himla mysigt! Jag är fortfarande proppmätt och ligger nu här i sängen och jäser!

Känner fortfarande av jetlag från resan och är skrämmande pigg på morgonen och fruktansvärt trött på kvällen. Akira har redan somnat här i sin säng bredvid och jag funderar faktiskt på att göra detsamma.

Akira trött i soffan efter en lång dag...Mitt lilla liv / 23 December, 2010 - 21:21 / Akira

Postat av: sophie

Naw såå söt hon är :)

2010-12-23 @ 21:53:47
URL: http://sophieannamaria.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: