Mitt lilla hjärta...


Det finns många i mitt liv som jag älskar och som betyder så mycket för mig.

Men det är en som är lite extra speciell som jag vill skriva om nu och det är mitt lilla hjärta Akira.
Vad konstigt att skriva om en liten hund kan tyckas, men alla ni som har eller har haft en hund vet precis vad jag menar.

Jag var så rörd den dagen jag och Manuel åkte för att hämta Akira när hon var 8 veckor gammal.
En dröm som jag haft sedan jag var liten skulle äntligen gå i uppfyllelse.
Vår underbara uppfödare Kattis www.rivendells.se kramade om lilltjejen, log och sa med tårar i ögonen "Ta henne nu innan jag börjar gråta..." ;)

Hon var så bedårande när hon var liten, med sina korta ben och sin tjocka lilla mage. Hur hon fick kämpa för ta sig upp i soffan, hur hon helt lycklig gick och hämtade våra strumpor som hon sedan bet sönder, hur hon nyfiket upplevde och upptäckte saker för första gången. (Blev det för läskigt kunde man ju alltid gömma sig bakom matte eller husse!)


Sen blev hon tonåring och började testa oss med olika hyss, och hur hon kom in i spökåldern och plötsligt kunde bli livrädd för ex. en lyktstolpe, hur hon började upptäcka världen på sitt lilla vis och hur fantastiskt kul det var att få leka med andra hundar och springa omkring i skogen (och inte alltid bry sig om att komma när matte och husse kallade).Akira är nu 3 år gammal och blir bara goare för varje år. Hur hon kryper upp bredvid en i soffan, pussar en i ansiktet och rullar ihop sig som en liten kanelbulle tätt intill, hur hon kommer ut i hallen och hälsar en välkommen hem genom att skratta med hela ansiktet, hur hon ligger sin lilla säng bredvid vår på natten och hur man hör hennes djupa små andetag, hur lycklig hon blir när hon får följa med oss på allt vi gör och bara konstant viftar på svansen när vi är tillsammans.


Hon är en självklar medlem i vår lilla familj och jag kan inte tänka mig ett liv utan det lilla trollet! :)


Mitt lilla liv / 03 Augusti, 2010 - 21:44 / Akira

Postat av: Kattis

Vad rar du är... blir ju rörd nu när jag läser! Tänk att det är 3 år sen... jisses...Önskar er stoooort lycka till inför bröllopet!Kraaam

2010-08-03 @ 22:14:27
URL: http://www.rivendells.se
Postat av: Linda

Tack snälla Kattis!! :)

2010-08-03 @ 22:27:52
URL: http://www.mittlillaliv.se
Postat av: Louise

Lilla Kira...

Jag kommer ihåg när Chic fortfarande sprang ifrån henne i parken, och Kira tultade efter och snubblade över sina stora tassar..

Och hon är minst lika söt idag!

/Moster

2010-08-05 @ 21:42:17
Postat av: Kecka

Jisses vilken vacker vovve =0)

2010-08-13 @ 13:04:26
URL: http://keckas.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag förstår precis vad du menar. Jag fick min dröm uppfylld när jag tog studenten. jag fick min egna hund, en border terrier tik som nu är tre månader och min ögonsten. hon är med på ALLT jag gör, följer mig överallt. när jag kommer ifrån jobbet skäller hon glatt och det kan ta tjugo minuter innan hon hälsat klart helt! ;) Hon sover med mig om nätterna. Hon vill alltid visa att hon kan saker och att hon är duktig. Oavsett vad hon gör så får jag alltid lite tårar i ögonen! :') jag förstår Precis vad du pratar om! Du kan alltid kolla min blogg där det står om hunden som blev mitt lycko piller.

2010-08-13 @ 15:17:47
URL: http://sofiaslillaxtra.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Åh, vilken vacker pinscher. Jag förstår helt hur du känner det, och den känslan kan nog endast de som själva har en underbar hund förstå.Själv har jag en dvärgpinscher fast helröd så man kan verkligen säga att jag vet hur du känner inför dessa raser :).Grattis till vigseln och hoppas att dagen blir ett oförglömligt minne!

2010-08-13 @ 15:52:46
URL: http://lipglosscake.blogg.se/
Postat av: Linda

Dom är verkligen små troll som fullkomligt förgyller våra liv!

Mycket kärlek!! :)

2010-08-13 @ 18:41:57
URL: http://www.mittlillaliv.se
Postat av: Elina - DALKULLA

Gud så söt :)

Förstår precis vad du menar, då jag själv har hund :)

2010-08-13 @ 18:52:23
URL: http://eliiinas.blogg.se/
Postat av: Elin

GUD vilken SNYGG hund! Har en hund som är lika gammal och kan identifiera mig helt och hållet med det du skriver - dom är ovärderliga!

2010-08-14 @ 13:22:12Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: