En liten utflykt...


Igår fick vi nog av stranden och hyrde en fyrhjuling för att köra runt och se lite mer av ön.
Vi körde främst längst med kusten på den norra delen av Samos. Det är så otroligt vackert! Det märks verkligen att Samos är Greklands grönaste ö.

Vi fortsatte in mot ön och uppför bergen (ingen bra idé att titta ner samtidigt som man körde!) för att komma till en gammal och mysig liten bergsby som heter Manolates. På vägen dit körde vi genom något som kallas Näktergalsdalen. En stor och grön skog där fåglarna sjöng för fullt.


Fick sällskap av världens keligaste katt.


Efter att ha stannat i byn Karlovasi och ätit lunch fortsatte vi vi bort till byn Potami. Vi promenerade sedan en ganska bra bit in mot ön. Man gick längst med en bäck och fick på flera ställen gå över en rangliga små stegar. Otroligt grönt och vackert. Tillslut kom vi fram till ett lite större vattentag där vi fick vada fram mellan klipporna för att sedan komma fram till ett litet vattenfall. Inte världens mest imponerande vattenfall, men mysigt var det iallafall.
Vi slog oss ner på ett mysigt café och svalkade oss lite och sedan framåt eftermiddagen blev det dags att bege sig tillbaka till vår lilla by igen.

Riktigt härlig dag blev det!  :)Hihi, två jätteflugor...  ;)
Mitt lilla liv / 27 Augusti, 2010 - 09:16 / Resor

Postat av: Andreas

Ser underbart ut!

Maverick and Goose - Quadrunner edition! :)

2010-08-27 @ 09:48:39
Postat av: Linda

Hahah...ja, visst är vi snygga?! ;)

2010-08-27 @ 12:58:55
URL: http://mittlillaliv.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: